På Dalenbergs är alla elarbeten en glädje ...

... men att få sköta hela elinstallationen i ett nybygge och göra en familj nöjd och glad, det är något extra. Men vi sköter också entreprenad åt företag, föreningar och offentlig verksamhet. 

Självklart är det med största precision och högsta kvalitet som vi åtar oss alla elinstallationer, oavsett vem som är kunden. Dina önskemål kombinerat med vår erfarenhet ger ett perfekt resultat och nöjda kunder är det enda vi nöjer oss med. 

Om du önskar så inkluderar vi arbeten som rör tele, datanätverk och övervakning i elentreprenaden. I de fall där vi saknar erfarenhet samarbetar vi med företag som vi har stort förtroende för och hela arbetet ingår i projekteringen du får från oss. Det blir enklare för dig med en kontakt.

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare är trevliga och lyhörda när de är ute och arbetar, det ska kännas bekvämt och lättsamt att ha dem nära. 

Projektering

Om vi får förmånen att samarbeta med dig så kommer vi att få ett nära samarbete oavsett om det handlar om kontor, hyresfastighet, hem, skola eller kanske en solcellsanläggning. Vi arbetar ofta med totalentreprenad och då tar vi fram alla handlingar och ritningar. Enkelt för dig, tryggt för oss båda.

Vi arbetar med flera bygg- och anläggningsföretag där vi har ett bra samarbete så allt ska flyta på på bästa sätt. 

Kontakta oss gärna om du vill ha en offert på din elentreprenad så kikar vi på detta. 

Hoppas vi får höra av dig, Välkommen! 

 

 

 

Vill du ha ett smart system i ditt hus. Ett flexibelt system som alltid kan styras efter dina önskemål? Där du kan tända och släcka på distans med hjälp av mobilen eller en iPad? Och du kan sätta upp olika scenarier med belysning i olika kombinationer. Du kanske vill styra markiserna med väderstationen? Det senaste som ger ett så stor flexibiltet som möjligt är KNX. Låt oss berätta mer - vi har erfarenhet av detta.

Vill du läsa mer om ett projekt vi lett så klicka på länken till Ett hus fullt av smarta lösningar i tidningen "Elinstallatören"

 

 

ROT-avdrag på elarbeten

Många elarbeten ger rätt till till skatteavdrag enligt reglerna för ROT. Vi hjälper dig givetvis med detta och du får göra förmånglia avdrag på arbetskostnaden. Det gäller både småhus och bostadsrätter.

Exempel på elarbeten som ger rätt till skattereduktion är installation, byte och komplettering av el-central (proppskåp), modernisering av el, och extra vägguttag.

Du kan läsa mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.