Solenergi ger mycket på många plan. Förutom att miljön klappar händerna så är din energi gratis i samma ögonblick som du betalt din anläggning. Solenergi är en av framtidens lösningar på vårt store energibehov.

Vi hjälper dig genom djungeln av lagar, regler och bidrag. Vad kan du få och vad kan du inte få. Vi är med dig hela vägen till allt är på plats och producerar. 

För att kunna tillhandahålla solceller och tillhörande komponenter av högsta kvalitet samarbetar vi bland annat med Rexell Energy Solution.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Klicka nedan och läs mer!
 

 

Det är enkelt.

Du som kund skall få det som du förväntat dig, precis då när du förväntat dig få det och till det pris som vi kommit överens om. Allt skall stämma helt enkelt. Hos oss är aldrig budget och budgetering något som "ger en fingervisning". Det är en ram vi ska hålla oss inom. 

Efter alla år i branschen så är vi vana vid att se till att både pengar och tid stämmer på våra projekt.

Här kan du luta dig mot vår erfarenhet och vår blick för vad som är de bästa lösningarna och vad som är ”återvändsgränderna” (läs; dyrt). Så projektering är något som ligger oss varmt om hjärtat.
Turnkey-anläggningar när dom är som bäst.

Dålig projektledning drabbar både kvalité och ekonomi bland annat. Här är vår erfarenhet och vår envishet dina bästa vänner.

Vi pratar klarspråk, inga möten där alla tror att dom vet vad som skall hända, utan vi försäkrar oss alltid om att alla förstår den stora bilden och drar åt samma håll. För att LEDA projekt, dvs projektledning, är något vi brinner för. Inga problem att peka med hela handen när det behövs, med andra ord.

Vägen till elsäkerhet går igenom kvalité. Och då pratar vi kvalité hela vägen. Det finns inga genvägar. Det är den kvalitén som låter dig sova gott om natten när saker och ting levererar det dom skall, år efter år. Och vi lämnar dig inte där, självklart har du full dokumentation i toppklass när allt är installerat och klart.

Nyckelordet är som så många gånger tidigare; erfarenhet.

Det är inget man kan läsa sig till. Varför uppfinna det fyrkantiga hjulet? Det funkade inte förra gången och kommer funka lika dåligt nästa gång.

Som sagt, låt vår erfarenhet vara din guide till en väl fungerande anläggning. År av driftsättningar har gett oss ett öga för vad som är snabba och bra lösningar. Tid är pengar, så en anläggning som står still är inget någon vill ha ...

Saker som mår bra - fungerar bra och länge.

Vi har full koll på HUR vi gjort och VAD vi monterat och VARFÖR. Det är dyrt när folk skall stå och klia sig i skallen och fundera på vem och vad som gjort vad och varför.

Förutom full koll får du alltid rätt prylar till rätt pris.

Oavsett vem som gjort installationen på din anläggning, så kan vi hjälpa till med felavhjälpningen.

Finns ingen prestige, bara viljan att lösa ditt problem. Allt från kontroll av elkvalité till energibesparingar.

Vårt vana öga hittar oftast problemen blixtsnabbt, så att alla kan jobba vidare.